Ndërkohë Kosova ndodhet në vazon e pestë, që do të thotë se teorikisht do të ketë kundërshtarë më të fortë se kuqezinjtë. Gjithashtu ekziston rreziku që Shqipëria dhe Kosova të shortohen në të njëjtin grup, pra të kemi dy vëllazërore zyrtare në eliminatoret e Botërorit. Për shkak të tensioneve politike, do të shmanget prania në të njëjtin grup e Kosovës me Serbinë, Rusinë dhe Bosnjë Hercegovinën. Rusia gjithashtu nuk mund të ketë kundërshtare Ukrainën apo Armenia Azerbajxhanin. Edhe Spanja e Gjibraltari nuk mund të shortohen në të njëjtin grup. Eliminatoret e “Katar 2020” do të nisin më 25 mars të vitit të ardhshëm dhe do të mbyllen më 16 nëntor.
Sot Kosova dhe Shqipëria mësojnë rivalët e kualifikimeve të
[shikoni drejtpërdrejt**] Kosova Armenia drejtpërdrejt
KosovaPress anëtarësohet në Aleancën Evropiane të
Sot Kosova dhe Shqipëria mësojnë rivalët e kualifikimeve të Botërorit 2022Kosova dhe Shqipëria do të mësojnë sot kundërshtarët e eliminatorëve të Botërorit “Katar 2022”. Në orën 18:00, në Cyrih të Zvicrës, dotë hidhet shorti i eventit madhor të pas dy viteve, që do të zhvillohet, ndryshe nga herët e tjera, në dimër. Ceremonia e shortit do të transmetohet drejtpërdrejt në RTK. Janë 54 përfaqësuese, të ndara në gjashtë vazo të ndryshme, që do të formojnë gjithsej 10 grupe. Pesë grupe do të formohen me nga gjashte ekipe ndërsa pesë të tjera do të kenë nga pesë skuadra. Kuptohet që në vazon e parë janë përfaqësueset që do të jenë kokë grupi. Ndarja në vazo është bërë sipas koeficientit që ka çdo skuadër në bazë të paraqitjeve në eliminatoret e fundit. Shqipëria ndodhet në vazon e katërt dhe teorikisht mund të ketë një ose dy kundërshtarë më të dobët në letër në grup, varet nga shorti (nëse do të jetë në një grup me pesë apo me gjashtë skuadra).
Shorti i eliminatoreve të “Katar 2022”, Shqipëria dhe Kosova mësojnë sot kundërshtarët – SuperSportShqipëria dhe Kosova mësojnë sot kundërshtarët e eliminatorëve të Botërorit “Katar 2022”. Në orën 18:00, në Zyrih të Zvicrës, dotë hidhet shorti i eventit madhor të pas dy viteve, që do të zhvillohet, ndryshe nga herët e tjera, në dimër. Ceremonia e shortit do të transmetohet drejtpërdrejt nga SuperSport 2.
Kjo është arsyeja që u ndërpre transmetimi i ndeshjes Gjilani
Janë 54 përfaqësuese, të ndara në gjashtë vazo të ndryshme, që do të formojnë gjithsej 10 grupe. Pesë grupe do të formohen me nga gjashte ekipe ndërsa pesë të tjera do të kenë nga pesë skuadra. Kuptohet që në vazon e parë janë përfaqësueset që do të jenë kokë grupi. Ndarja në vazo është bërë sipas koeficientit që ka çdo skuadër në bazë të paraqitjeve në eliminatoret e fundit. Shqipëria ndodhet në vazon e katërt dhe teorikisht mund të ketë një ose dy kundërshtarë më të dobët në letër në grup, varet nga shorti (nëse do të jetë në një grup me pesë apo me gjashtë skuadra). Ndërkohë Kosova ndodhet në vazon e pestë, që do të thotë se teorikisht do të ketë kundërshtarë më të fortë se kuqezinjtë.
Elefanti shqetësoi gazetarin gjatë një transmetimi live - KosovaPressNjë video e një gazetari që preket nga një elefant gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë u bë hit në internet. Alvin Kaunda pati një telefonatë live dhe elefanti filloi t’i prekte veshin, kokën dhe më në fund arriti në fytyrë me trungun e tij. Alvini qeshi dhe nuk mundi të vazhdonte regjistrimin.
Gjithsesi Gazeta Olle ka kontaktuar drejtorin e futbollit në Art Motion, Arlind Sadiku i cili ka sqaruar se pse erdhi deri tek ndërprerja e transmetimit. “Ndeshja është zhvilluar në një stadium ku Art Motion nuk transmeton ndeshje. Vetëm njëherë me parë kemi transmetuar nga aty. Ai stadium nuk ofron kushtet për të transmetuar ndeshje futbolli, por Art Motion për shkak të interesimit të madh ka bërë të pamundurën që të transmetojë për abonuesit e vetë këtë takim”.
Shorti i eliminatoreve të “Katar 2022”, Shqipëria dhe Kosova
Kuptohet që kalendari për shumë përfaqësuese europiane do të jetë tepër i ngjeshur gjatë vitit 2021 pasi në verë do të zhvillohen finalet e Euro 2020, event që u shty një vit për shkak të pandemisë së Koronavirusit. Formula e kualifikueseve 10 fituesit e grupeve do të kualifikohen direkt në Kupën e Botës 2022. Këtyre do t’iu shtohen edhe 3 skuadra, që do të arrijnë të fitojnë “play-off”-in, në të cilin do të marrin pjesë 10 vendet e dyta si dhe dy ekipe që vijnë nga Liga e Kombeve. “Play off”-et do të luhen me një ndeshje të vetme në dy raunde.
“Kemi pasur probleme teknike dhe për disa minuta ndeshja nuk ka qenë në transmetim”, tha Sadiku për Gazetën Olle. Arlind Sadiku, drejtor i futbollit në platformën Art Motion Tutje Sadiku ka thënë se për t’i hequr të gjitha dyshimet ndeshja do të jetë në reprizë sonte nga ora 23:00 në Art Sport 1 dhe disa herë gjatë ditëve në vijim. “Për të hequr të gjithë dyshimet, ndeshja është xhiruar komplet dhe do të reprizohet sonte nga ora 23:00 në Art Sport 1 dhe disa herë tjera gjatë ditëve në vijim”, deklaroi Sadiku.
tëvë1. info - Lexoje të vërtetën! Shëndeti Më poshtë keni tetë shenja që mund të tregojnë se është mirë të kontrolloheni, shkruan… Ajo ka filluar të jetë pjesë e organizimeve dhe komunitetit artistik në New York. Këtë e ka bërë të ditur vetë vet artistja, përmes… Demi Demi do të përjetojë ndryshimet më pozitive në karrierë këtë dimër, ndonëse është gjithashtu një periudhë e mirë për lidhje me njerëz të… Nga njëra anë janë pushimet masive nga puna që kanë fshirë departamente të tëra, nga zhvilluesit tek njerëzit që bllokojnë përmbajtjen toksike.
Kjo është arsyeja që u ndërpre transmetimi i ndeshjes Gjilani - Dukagjini, drejtori i Art Motion tregon se kur mund ta ndiqni ndeshjen e plotë në reprizëGjilani – Dukagjini ka qenë padyshim sfida e shumëpritur e 1/8 së finales në Kupën e Kosovës. Dy skuadrat elitare u përballen në fushën me bari sintetik në Gjilan, ku vendasit fituan me rezultat 2-1. Ka qenë një ndeshje shumë e tensionuar në minutat e fundit dhe për më tepër në ato momente ishte ndërprerë transmetimi i drejtpërdrejtë nga Art Motion që ka të drejtat ekskluzive për transmetimin e ndeshjeve të BKT Superligës dhe Kupës së Kosovës. Shumë tifozë u çuditën që transmetimi i ndërpre në minutat vendimtar ku ndodhën edhe shumë gjëra, duke u përjashtuar sulmuesi i Dukagjinit, Stefan Nikolic e pastaj edhe u shënua goli i fitores nga vendasit në minutën e fundit.
UEFA e FIFA mund ta shqyrtojnë largimin e Bjellorusisë nga
Kosovo - Armenia Live - Women's World Cup Qualification UEFA: Football Scores & Highlights - 01/09/2022Follow the Women's World Cup Qualification UEFA live Football match between Kosovo and Armenia with Eurosport. The match starts at 6:00 PM on September 1st, 2022. Catch the latest Kosovo and Armenia news and find up to date Women's World Cup Qualification UEFA standings, results, top scorers and previous winners.
Gjithashtu ekziston rreziku që Shqipëria dhe Kosova të shortohen në të njëjtin grup, pra të kemi dy vëllazërore zyrtare në eliminatoret e Botërorit. Për shkak të tensioneve politike, do të shmanget prania në të njëjtin grup të Kosovës ndaj Serbisë, Rusisë dhe Bosnjë Hercegovinës. Rusia gjithashtu nuk mund të ketë kundërshtare Ukrainën apo Armenia Azerbajxhanin. Edhe Spanja e Gjibraltari nuk mund të shortohen në të njëjtin grup. Eliminatoret e “Katar 2020” do të nisin më 25 mars të vitit të ardhshëm dhe do të mbyllen më 26 tetor.
Elefanti shqetësoi gazetarin gjatë një transmetimi live
Kosovo vs Faroe Islands Drejtëpërdrejt - AiScore